Petek… in končno dež

Obljubljene slikice, sem imela kar nekaj težav, da sem jih spravila sem gor. Moj laptop, pa čeprav počasen in starejšega letnika je še vedno tisti na katerega sem najbolj navajena. Čeprav bom, kot kaže domov prišla z novo, hitrejšo mašinco, ki so tukaj kar precej cenejše, kot pa pri nas.

Danes dežuje, prava osvežitev po tem neverjetno soparno-vročem tednu. New York je ob poletni vročini zadušljivo brez zraka, ozračje je soparno in ni prav prijetno biti zunaj. Zato sem bila čez teden bolj doma, no bolj v okolici doma. Vseeno bi bilo fajn, če bi se za vikend malo razjasnilo. Prav želim si že raziskovanja NY City, ker se mi zdi, da je mesto tisto najrazburljivejše, kar se tukaj da doziveti. Verjamem. Ampak moram videti.

Čeprav je tudi potepanje po okoliških parkih, nekoliko bolj oddaljenih plažah in drugih ne preveč turističnih kotičkih čisto zadovoljiva dogodivščina.

Zaenkrat pa nekaj foto utrinkov.

plaza

Tudi New York ima lepe peščene plaze. Baje so ob vikendih precej polne obiskovalcev, ob večerih je pa to idealen kotiček za romantične sprehode. V pesku ležijo velike školjke, visoki valovi se zaganjajo v peščeno obalo, le plavanje na odprto morje je praktično nemogoče, zaradi izredno močnih tokov….

Pa še nekaj fotkic od moje neighbourhood…

Z malimi precej skacemo po otroskih igriščih in okoliških parkih, na klopici ob igrišču vedno najdem zanimive sogovornice in se mi zdi, da se vedno bolj potapljam v tukajšnji vsakdan…

Tole je pa iz večernega hlajenja živčkov po shopingu v White plains…

Dnevi so polni in komaj najdem čas za računalnik.

 

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: