Vinica ob Kolpi

Kampiranje je zakon.

Ko smo postali družina smo kupili družinski šotor in nekaj začetne opreme. V začetku smo kampirali predvsem po Sloveniji in med počitnicima izkoristili podaljšane vikende za raziskovanje lepih kotičkov naše dežele.

Že takrat sem se zaljubila v manjši kamp ob Kolpi – Kamp Kolpa Vinica.

Tako smo se tudi letos na prvi kamping odpravili tja. Uspelo nam je ujeti predsezono, kampiranje je bilo pravi luksuz. Imeli smo dovolj prostora, ravno prav družbe, Kolpa je bila sicer še nekoliko hladna, ampak za kopanje primerno osvežilna.

Ideja za podaljšani vikend se je porodila skoraj v trenutku. Mi smo v službi na hitro splanirali strokovno ekskurzijo v te konce, meni pa se je posvetilo, da lahko naša dva prideta za mano in jaz ostanem kar tam za čez vikend. Akcija se je odvila bliskovito, zato je moj dragi nekaj stvari, predvsem tistih, ki se tičejo kuhanja in gospodinjstva, pozabil doma. Problem smo rešili, saj je v Vinici trgovina, za kuhanje sem pa imela na voljo eno samo posodo, spotoma kupljeno v Momax-u, pa seveda žar. Ampak ni bilo panike. Z dobro voljo se da vse rešiti.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: