Maškare – DIY panda

“Enja, kaj boš letos za maškare?”

“Mogoče bom Trnuljčica, oblekico že imam. Ali pa panda.”

Naša mini panda Flora je trenutno njena naj igračka. Že od kar smo jo dobili hodi povsod z nami. Tako je padla odločitev – Enja bo za maškare panda, panda Flora pa balerina. Problem rešen.

Za izvedbo je pa zadolžena mami. Moram priznati, da moje šiviljske spretnosti obsegajo nekaj poskusov šivanja, sicer že dobrih deset let nazaj. S pomočjo tečaja sem si celo uspela sešiti kavbojke. Z žepi in vsem. Iskreno, mi ni čisto jasno kako mi je uspelo. Ampak od takrat nisem sedela za šiviljskim strojem. Tako da preostane nakup. Kljub vztrajnemu brskanju nisva našli kostuma, ki bi nama bil všeč. Tako sva se odločili, da ga izdelava kar sami. S pomočjo Pinteresta sva ugotovili, da pravzaprav ne rabiva biti dobri šivilji.

Poiskali sva črne pajkice in črno majčko, pa bele kratke pajkice in belo kratko majčko, pa črno tutu krilce. Iz cofkov sva naredili ušeska in repek. Še make up. Pa bo. Enja je celo našla enako zapestnico, kot jo ima Flora. Veselje je bilo tapravo. Enja srečna, mami zadovoljna. Preprosto in poceni. Predvsem pa luštno. V bistvu sva celo bolj zadovoljni z najino DIY pogruntavščino, kot pa s kupljenim kostumom. Enja je še mami naštimala, da prebrska svojo omaro za črno-belo kombinacijo. Tako bomo letos vesele pande. Mogoče še celo atija prepričava, da se nama pridruži!

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: